ما در جهانی زندگی می کنیم که در آن، کسب و کارها سریعتر از هر زمان دیگری در حال پیشرفت هستند و فضا رقابتیتر از هر زمان دیگری است. در چنین دنیایی، سخت است که کسب و کاری هم بتواند هم مسیر با تغییرات صنعت پیش برود و هم در استراتژیهای فروش، بازاریابی و مدیریت خود نوآوری داشته باشد. در این مقاله به بررسی اهمیت کوچینگ و مشاور کسب و کار در بیزینس می پردازیم .
استفاده از کوچینگ کسب و کار اقدامی نیست که فقط مخصوص افراد اخص باشد و صرفا جنبه کلاس گذاشتن داشته باشد، بلکه بسیار ضروری است و یکی از ملزومات بقای کسب و کار به شمار میرود.
چه تازهکار باشید و چه کسب و کاری با چندین دهه تجربه؛ استفاده از کوچینگ کسب و کار به شما کمک خواهد کرد هوشمندانهتر و آگاهانه حرکت کنید و خیلی زودتر از زمانی پیشرفت کنید که خودتان به تنهایی شرکت تان را به پیش میبردید.
کوچهای کسب و کار، هر شرکت را به صورت مستقل مطالعه میکنند و توصیههای ارزشمند، شخصیسازیشده و کاربردی را مختص نیازهای همان کسب و کار ارائه میدهند.در واقع می توان گفت: داشتن کوچ کسب و کار، درست مثل داشتن شریکی است که پیشتر، کسب و کاری مشابه با کسب و کار شما را مدیریت کرده است.
تاثیر بیزینس کوچ در کسب و کار ها
اگر ایده های کاربردی و خلاقی ذهن دارید و به دنبال راهی برای پیاده سازی آن هستید حتما از یک مشاور کسب و کار کمک بگیرید تا اصولی ایده های خود را عملی کنید.
مربی کسب و کار برای انجام روند اجرا کردن ایده تان به شما مشاوره می دهد. استراتژی های بلند مدت و کوتاه مدت را تعیین می کنند. این افراد به خوبی می دانند که چگونه کسب و کار شما را به مرحله بعدی برسانند.
یک بیزینس کوچ نه تنها در بهبود عملکرد مدیران تاثیر دارد، بلکه فشارهای کاری را نیز کاهش می دهد. به این ترتیب با وجود یک مربی چالش ها و فشارهای کاری را به آسانی پشت سر خواهید گذاشت.
کوچینگ مناسب چه کسب و کارهایی است؟
در واقع میتوان گفت کوچینگ مناسب تمامی افراد، چه در زندگی شخصی و چه کسب و کار است باید گفت از ورزشکاران المپیک گرفته تا رهبران سیاسی و صاحبان کسب و کار، بهترین و برجستهترین افراد هر صنعت، یک کوچ دارند. کوچ به شما کمک میکند که به اهداف اولیهتان دست یابید، کوچ در تمام مسیر شما را همراهی میکند، مدام به شما و تیم تان انگیزه میدهد و تشویقتان میکند تا حرکتی رو به جلو داشته باشید و این یعنی به دست آمدن نتایجی که هر روز بهتر و بیشتر میشوند.
با کمک بیزینس کوچ میتوانید محدودیتها را بشناسید و موانعی را از سر راه بردارید که اجازه نمیدهند شما و کسب و کارتان پیشرفت کنید.
کاربرد بیزینس کوچینگ در کسب و کار ها
در این مبحث یک مربی به چه اندازه در راه اندازی و موفقیت کسب و کار شما تاثیر خواهد داشت؟ از این رو قصد داریم شما را با فواید داشتن مربی در این زمینه آشنا کنیم. از جمله کاربردهای بیزینس کوچینگ به موارد زیر اشاره می کنیم:
- راه اندازی کسب و کار و قرار گرفتن در مسیر رشد کسب وکار
- افزایش فروش، درآمد و سودآوری
- کاهش هزینه های غیرضروری
- کاهش نرخ خروج کارکنان
- افزایش بهره وری کارکنان و نگه داشتن استعدادها
- مدیریت ارتباط با مشتریان
- کمک به افزایش اثر بخشی استراتژی های بازاریابی
- افزایش سهم در بازار رقابت و سهم جایگاه ذهنی مشتری
- توسعه بازار و ورود به بازارهای جدید
در حالت کلی، یک کوچ کسب و کار میتواند در سه حوزه برایتان مفید باشد:
برنامهریزی کلی: کوچ کسب و کار، پا به پای شما حرکت میکند و با شما همکاری میکند تا بتوانید یک برنامه استراتژیک برای کسب و کارتان توسعه بدهید، برنامه بازاریابی و تبلیغاتیتان را اصلاح کنید، مدیریت بهتری در امور مالی داشته باشید و در مدیریت کلی محیط کار و زندگی فردیتان، درخشانتر از قبل ظاهر شوید.
برنامهریزی برای بازاریابی و تبلیغات: اساسا کسی که وظیفه بیزینس کوچینگ را به عهده میگیرد، در طراحی و اجرای برنامههای عملیاتی تبلیغاتی و روابط عمومی تخصص دارد و کمکتان میکند تا گامهای تاثیرگذاری در این حوزه بردارید.
برنامهریزی مالی: کوچ کسب و کار، حسابدار یا مامور مالیات نیست، ولی استاد این است که آگاهی شما را در مورد صورتهای مالی، مدیریت جریان نقدی، استراتژیهای قیمتگذاری و شیوههای جبران خدمت کارمندان ارتقا بدهد.
در حال حاضر که با فرآیند کوچینگ و تاثیر آن در کسب و کارها آشنا شدید. خوب می دانید که نبود بیزینس کوچ و مشاور باعث میشود تا کسب و کار خود را از دست بدهید. وجود مربی و اجرای استراتژی های مربیتان در کسب و کار به چه اندازه در موفقیت شما تاثیر گذار است. یک مربی نه تنها در افزایش درآمد تاثیر دارد، بلکه شما را به یک رهبر تاثیرگذار و قدرتمند تبدیل خواهد کرد.
آخرین نظرات