بهروز فروتن در سال ۱۳۲۴ در تهران متولد شد او در امیریهی تهران به دنیا آمد.وی بیش از ۴۰۰ لوح و تندیس افتخار داخلی و بینالمللی دریافت کرده، نخستین سفیر یونیسف در ایران بوده و در سال ۱۳۸۴ بعنوان قهرمان قهرمانان صنعت غذایی انتخاب و تمبر یادبودی نیز به همین مناسبت در ایران منتشر شدهاستوی همکار سازمان ملی استاندارد ایران و بیش از ۹ کنگره ملی صنایع غذایی دایر نموده، مشاور عالی خانه صنعت و معدن، عضو کمیسیون کار و اخلاق اجتماعی اتاق ایران، عضو مجمع خیرین دانشگاه فنی حرفه ای و دانشگاه تهران و دانشگاه شریف، نخستین پایهگذار مرکز تحقیقات غذایی ایران و همچنین عضو شورای صنایع غذایی کشور است. از وی بعنوان کارآفرین نمونه کشور دهها سخنرانی و مصاحبه در نشریات مختلف ایران موجود است. همچنین وی نویسنده چندین کتاب منجمله کتاب همیشه برخاستن و کارآفرینی است که در دانشگاهها مورد استفاده قرار میگیرد. بهروز فروتن در بیش از ۳۰۰ کنفرانس داخلی و بینالمللی حضور داشته و به سخنرانی پرداختهاست.
در زندگینامه بهروز فروتن میخوانیم که اولین تولیدات محصولات بهروز در این دوران که آوازهاش شهر را پر کرده بود عمدتا شامل سالاد الویه، کشک بادمجان، شلهزرد، ترشی و بعد سس مایونز بود. که از محصولات پر طرفدارش سس مایونز بود که به تولیداتش اضافه شد.
جالب است بدانید همسرم و خواهر زن بهروز فروتن پیشنهاد تولید سس مایونز را مطرح کردند البته آنها درست کردن سس مایونز را در حد خانگی میدانستند اما بعدها تکنولوژی آن را به کار گرفته و به تولید انبوه رسیدند. دهه 70 زمانی بود که بهروز بسیار رشد چشمگیری کرد و تولید و توزیع محصولاتش نیز بیشتر شد و شروع به گسترش تبلیغات خود کرد.
آخرین نظرات