در این مقاله به مهمترین ویژگی های یک مدیرداخلی سالن زیبایی و سپس به شرح وظایف مدیر داخلی سالن زیبایی می پردازیم.هدف از مدیر داخلی (manager) سازماندهی تمام فعالیت های مربوط به امور داخلی سالن و آرایشگاه به منظور اجرای بدون نقص آنها در جهت افزایش درآمد و جذب مشتری و ارائه خدمات با کیفیت می باشد.
مدیر داخلی سالن زیبایی برای ارائه بهتر خدمات، یکی از واجبات هر سالن و آرایشگاه زنانه ای می باشد.
بسیاری از مدیران سالن های زیبایی توان و زمان رسیدگی به کلیه امور سالن ها و آرایشگاه ها را ندارند، بنابراین بهترین گزینه بهره بردن از یک مدیر داخلی سالن زیبایی کارآمد برای پیشرفت و افزایش کیفیت می باشد.
مدیر داخلی آرایشگاه ارتباط مستقیمی با مدیریت کل باید داشته باشد تا هر جریانی که اتفاق می افتد را به او گزارش دهد. به عبارت دیگر مدیر داخلی در سالن زیبایی باید مثل یک پزشک همیشه برای خدمت رسانی در سالن حاضر باشد.
بعلت ارتباطات پیچیده و مختلط در هم، نیاز به برقراری نظم و انضباط بسیار منسجم است تا کارها در سمت و سوی خود دنبال شوند و یک مدیر داخلی بایستی حتما منظم و دقیق باشد.
این مدیر در فضای مجموعه و در کنار پرسنل می باشد و نحوه کار آنان را مشاهده می کند و اگر اشتباهی رخ دهد به فرد مقابل تذکر می هد.
و می توان گفت که کنترل عمومی سالن و آرایشگاه بر عهده او می باشد.
11 ویژگی منحصربه فرد مدیر داخلی سالن زیبایی
- روابط عمومی بالا و فن بیان قوی
- خلاق و به روز بودن
- آشنایی با امور مدیریت
- دارای طرح و برنامه و هدفمند بودن
- قاطع و صادق بودن
- اعتماد به نفس داشتن
- دارای جذابیت ظاهری و فردی( پرستیژ)
- پاکیزه و مرتب بودن
- آشنایی با تبلیغات، بازاریابی و فنون مذاکره
- آشنایی با کامپیوتر و نرم افزارهای مورد نیاز(فتوشاپ)
- آشنایی با امور حسابداری
12 وظیفه مدیر داخلی سالن زیبایی
- انجام امور حسابداری (در صورت نبود حسابدار)
- فعالیت و تبلیغات در اینستاگرام
- انجام امور تبلیغات و بازاریابی سالن
- تهیه اقلام و مواد آرایشی مورد نیاز سالن
- حضور فعال در سالن و نظارت بر کلیه فعالیت های سالن
- ارائه گزارش عملکرد به مدیریت سالن
- انجام کلیه هماهنگی های لازم در سالن و آرایشگاه
- انعقاد قرارداد با مشتریان
- مدیریت پرسنل و رفع مشکلات کاری بین آنها
- پاسخگویی به مشتریان
- مدیریت و نظارت بر بخش مالی سالن زیبایی
- تهیه کمبود و تجهیزات مورد نیاز سالن زیبایی
نحوه استخدام مدیر داخلی سالن زیبایی
دقت داشته باشید که مدیر داخلی سالن زیبایی درست است که باید تمام وظایف داخلی یک سالن زیبایی را در دست داشته باشد ولی این بدان معنا نیست که مدیر داخلی یک سیستم تی به دست شود و محوطه سالن زیبایی را تمیز کند یا برعکس فقط نظارت داشته باشد.
احتمالا اگر به مرحله ای رسیده باشید که نیاز به مدیر داخلی سالن زیبایی داشته باشید از خود پرسیده اید که چگونه باید یک مدیر داخلی استخدام کنیم؟ آیا هر فردی که به عنوان مدیر داخلی برای مصاحبه آمد را برای مدیر می توانیم استخدام کنیم یا معیار هایی وجود برای انتخاب درست وجود دارد؟
اگر بخواهیم خیلی ساده به این سوالات در یک قاب پاسخ بدیم باید گفت که برای انتخاب درست مدیر داخلی سالن زیبایی باید به ویژگی های یک مدیر داخلی دقت کنید که ویژگی های یک مدیر داخلی را باهم بررسی کردیم.
تفاوت مدیر کل و مدیر داخلی سالن زیبایی
با توجه به توضیحات بالا قطعا متوجه تفاوت این دو نوع مدیریت شدید ولی برای یادآوری دوباره باید بگویم که مدیریت سالن زیبایی اشاره به فردی داره که از ابتدای کار تاسیس و قبل آن بوده و تمام اختیارات سالن زیبایی را به عهده دارد و مدیر داخلی نیز باید با هماهنگی و ارائه گزاری به مدیر سالن زیبایی تمام فعالیت های خود را انجام دهد.
با توجه به این موضوع که یک سالن زیبایی فقط بخش داخلی نیست می توان نتیجه گرفت که وسعت مدیریت سالن زیبایی بیشتر بوده و تمام فعالیت هایی که یک مدیر داخلی سالن زیبایی در سالن زیبایی انجام می دهد با تحت نظر و هماهنگی مدیر سالن زیبایی انجام شود.
چرا باید از مدیر داخلی استفاده کنیم؟
زمانی می رسد که سالن زیبایی شما به قدری مشتری دارد و وسعت پیدا کرده است که دیگر نمی توانید به صورت تکی از پس یک سالن بر بیاید و این موضوع باعث ایجاد دو رویکرد می شود که در رویکرد اول شما هم چنان می خواهید سالن زیبایی را تکی مدیریت کنید و اعتقادی به مدیر داخلی سالن زیبایی ندارید.
به همین علت تمام رشته مدیریت از دست شما خارج شده و کسب و کارتان با 2 برابر شدتی که رشد کرده است سقوط می کند.
در رویکرد دوم شما از مدیر داخلی سالن زیبایی استفاده کردهاید و بدین ترتیب حوزه فعالیت خود را متمرکز و کمتر کردهاید تا مدیریت ساده ولی با قدرت بالایی داشته باشید که در این رویکرد کسب و کار شما موفق تر پیش می رود. البته این به شرطی است که مدیر داخلی درستی انتخاب کرده باشید.
کلام آخر
دقت داشته باشید که این موارد وظایف کلی یک مدیر داخلی است که باید طبق قرارداد قانونی موارد آن ذکر شده باشد و در صورت عدم ذکر وظایف مذکور مدیر داخلی سالن زیبایی می تواند این وظایف را قبول نکند. ساده تر بگم با توجه به شرح وظایفی که داخل قرارداد برای مدیر داخلی ذکر می کنید باید از او انتظار داشته باشید، پس قرارداد استخدام مدیر داخلی را جدی بگیرید. به علاوه سعی کنید بخش مالی را تحت نظر خود داشته باشید. مرکز بیوتی کوچینگ آلفا ، مشاور سالن های زیبایی .
آخرین نظرات